با دستور نوبخت فعالیت های فرهنگی، مطبوعاتی و هنری مشمول 50 درصد مالیات شدند
به گزارش وبلاگ بلاگ پو، مطابق با دستور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، معافیت مالیاتی فعالیت های انتشاراتی، مطبوعاتی، فرهنگی و هنری در لایحه بودجه 99 پایدار شد.

به گزارش گروه فرهنگی وبلاگ بلاگ پو به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بر پیش نویس یکی از تبصره های لایحه بودجه99 بوده که بر اساس یکی از بند های آن تمامی فعالیت های انتشاراتی و مطبوعاتی، فرهنگی و هنری دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشمول 50 درصد معافیت مالیاتی می باشند. تاکید کرد.
گفتنی است؛ این تصمیم به منظور حمایت از هنرمندان، کمک به بهبود صنایع فرهنگی و تقویت مشاعل فرهنگی و هنری اتخاذ شده است که تاثیر مضاعف و مهمی بر سرانه مصرف کالا ها و محصولات فرهنگی نیز خواهد داشت.
این در حالیست که نوبخت در اخیرا گفت و گویی که با خبرنگار مهر داشت، از مخالفت دولت با طرح پیشنهاد حذف معافیت مالیاتی هنرمندان در پیش نویس لایحه اصلاح برخی قوانین و مقررات مالیاتی خبر داده بود.
منبع: خبرگزاری دانشجو