چگونه کیک کلم عربی درست کنیم؟

به گزارش وبلاگ بلاگ پو، اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم.

چگونه کیک کلم عربی درست کنیم؟

به گزارش ، کیک کلم عربی، از آن دسته غذا هایی است که هنگام قرار دادن روی میز شام تان حیرت همه مهمان را برمی انگیزد. گوشت، برنج و مخلوط سبزیجات و معطر داخل کیک، شکوه میز غذای شما را دوچندان می نماید.

برنج ایرانی دو پیمانه

کلم برگ عظیم 1 عدد

گوشت چرخ کرده کم چربی نیم کیلو (80 درصد،20 درصد چربی)

روغن زیتون ¼ پیمانه

سیر 10 حبه (در هاون همراه با کمی نعناع و جعفری خوب کوبیده گردد.)

نمک به میزان لازم

زردچوبه ½ قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه یک هشتم قاشق چای خوری

پودر فلفل بهار شیرین ¼ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا (فلفل دلمه ای) ½ قاشق چایخوری

نعناع ریز خردشده دو دسته کوچک

جعفری ریز خرد شده 2 دسته کوچک

شوید ریز خردشده 2 دسته کوچک

گوجه خرد شده بدون پوست یا رب گوجه فرنگی 2 عددعظیم (در صورت استفاده از رب گوجه فرنگی اندازه یک قاشق غذاخوری سرپُر بهره ببرید.)

پیاز ساتوری شده 1 عدد

آب لیمو ¼ پیمانه

شکر ½ قاشق چای خوری

کلم را درسته تمیز کرده وخوب بشوئید، مغز کلم را با چاقو دربیاورید و کلم ها راورق ورق کنید.

در یک ظرف کوچک آب را جوش آورده و گوجه های شسته شده را با چاقو یک علامت + بزند و حدود 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید و بعد در آب سرد بگذارید و پوست گوجه ها را با این روش به راحتی جدا کرده و ریز خرد کنید و در ظرفی دم دست قرار دهید.

کلم را به مدت 15 دقیقه در ماکروفر بگذارید تا نرم گردد. یااینکه به جای ماکروفر آن را چند تا چندتا در آب جوش و کمی سرکه جوشانده و لایه هایی که نرم شده اند را جدا کرده و در آبکش بگذارید و بقیه لایه را به همین روش نرم کنید.

برنج را پاک کرده و چند بار با آب ولرم شسته و کناری بگذارید.

سیر ها را در هاون با کمی از نعناع و جعفری خوب له کنید.

یک قابلمه متوسط را گرم کرده و مقداری از روغن زیتون را در آن ریخته و پیاز ها را خوب سرخ کنید و بعد سیر ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد زرد چوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بقیه ادویه را اضافه کرده و حدود 15 ثانیه تفت دهید. حالا گوشت چرخ شده را اضافه و سرخ کنید تا رنگ گوشت برگردد.

پس از اینکه کمی برشته شد، برنج را اضافه نمایید و کمی تفت دهید. در صورت استفاده از گوجه، گوجه های خرد شده را اضافه کنید. حدود7 - 8 دقیقه گوجه ها را خوب تفت دهید. نعناع، جعفری را نیز در این مرحله اضافه کنید.

کف قابلمه را با روغن زیتون کمی چرب کرده و برگ های کلم را در ته و دیواره قابلمه بچینید. ته قابلمه و دیواره های آن را کاملا با برگ های کلم بپوشانید، کف قابلمه را چند تا برگ کلم بیشتر بگذارید تا موقع دم کشیدن نسوزد.

مایه گوشت و برنج را دو قسمت در نظر بگیرید ونیمی از مخلوط گوشت و برنج را در قابلمه ریخته و روی آن را با لایه ای از برگ کلم بپوشانید. سپس باقی مخلوط گوشت را نیز اضافه کرده و دوباره روی آن را با برگ های کلم بپوشانید.

یک بشقاب سنگین را به عنوان وزنه روی مواد داخل قابلمه قرار دهید. روی مواد دتخل قابلمه به اندازه ای آب گرم اضافه کنید که عمق آب به اندازه یک سانتیمتر روی بشقاب باشد، البته بهتر است آب اول یک مقدار کمتر از این میزان باشد، چون بسته به نوع برنج ها، میزان آب مصرفی تفاوت دارد.

آب لیمو، شکرو روغن زیتون را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و در قابلمه بریزید.

قابلمه را روی شعله متوسط رو به بالا بگذارید تا آب جوش آید و سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید.

پخت را به مدت یک ساعت یا بیشتر ادامه دهید تا برگ کلم و برنج کاملا نرم و پخته شوند. مایعات اضافی را می توانید آب کش کنید.

کیک کلم را در بشقابی که می خواهید آن را سرو کنید برگردانید. رویش سماق بپاشید.

منبع: آلامتو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "چگونه کیک کلم عربی درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه کیک کلم عربی درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید