فراوری محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار در دانشگاه کاشان
به گزارش وبلاگ بلاگ پو، خبرنگاران/اصفهان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه کاشان در مقابله با کووید 19، گروه بیوتکنولوژی این دانشگاه، محلول ضدعفونی کننده طبیعی، بی خطر و پایدار فراوری کرد.

مجید منعم زاده در شرح این مطلب، اظهار کرد: این محلول ضدعفونی بر پایه اسیدی و مخلوط با بعضی از ترکیبات گیاهی ساخته شده است.
وی اظهار داشت: خواص اجزای پایه اسید و ترکیب گیاهی در این محلول کاملا ارگانیک و طبیعی بوده و خواص ضدویروسی و ضدباکتری هر دوی آن ها توسط EPA یا سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا و همچنین تعداد زیادی از مقالات علمی مورد تایید قرار گرفته است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان اضافه کرد: مجموعه گزارش های علمی نشان می دهد که در صورت کاربرد مناسب، این محلول روی گستره وسیعی از ویروس ها از جمله خانواده کرونا ویروس ها مؤثر است.
به گزارش وبلاگ بلاگ پو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاشان، منعم زاده ادامه داد: این ترکیب از پایداری نسبتا مناسبی برخوردار بوده و قابلیت استفاده برای ضدعفونی کردن دست، سطوح و حتی میوه و سبزیجات را دارد و جزء ترکیبات بی خطر یا GRAS) generally recognized as safe) شناخته شده است.
مقداری از این محلول با همکاری هیئت نخل کاشان تهیه و به صورت رایگان بین عموم توزیع شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا