خانم ها بخوانند؛ راز سلامتی و جوانی خانم های 20 تا 50 ساله با رژیم غذایی اختصاصی

به گزارش وبلاگ بلاگ پو، خانم ها در هر دهه زندگی با رژیم غذایی اختصاصی می توانند به سلامت بدن و زیبایی خود یاری بسیاری نمایند.

خانم ها بخوانند؛ راز سلامتی و جوانی خانم های 20 تا 50 ساله با رژیم غذایی اختصاصی

به گزارش خبرنگار ؛ حوزه کلینیک در نظر دارد مهم ترین مسائل بهداشتی، درمانی و مهارت زندگی که خانم ها باید بدانند را در اختیار آنها قرار دهد.

در سنین مختلف بدن احتیاج های متفاوتی دارد و به همین دلیل رژیم غذایی باید متناسب با سن تغییر کند و رژیم غذایی مفید و متناسب سن به تضمین سلامتی و جوانی خانم ها یاری می نماید، به عنوان مثال در سنین پایین بدن به برخی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتر احتیاج دارد تا قدرت بدنی و عملکرد سیستم های حیاتی فرد توان لازم را برای سنین بالاتر کسب کند.

خانم ها در سنین 20 تا 30 سالگی چه بخورند؟

رژیم غذایی غنی در سنین 20 سالگی بسیار حائز اهمیت است در این سن باید خانم ها به جای مصرف مواد غذایی پر کالری سعی نمایند از تنقلات سالم مانند میوه های خشک، گردو و فندوق استفاده نمایند.مصرف لبنیات و تأمین کلسیم مورد احتیاج بدن برای استحکام استخوان ها بسیار حائز اهمیت است و خانم ها تا قبل از 30 سالگی باید روزانه 1000 میلی گرم کلسیم مصرف نمایند برای تأمین این میزان کلسیم نوشیدن یک لیوان شیر یا مصرف یک لیوان ماست کافی است.

رژیم غذایی مناسب خانم های 30 تا 40 ساله

مصرف میوه و سبزیجات در 30 سالگی بسیار نقش مهمی در سلامت بدن دارد خانم ها از سن 30 سالگی به بعد به طور متوسط در هر 10 سال 5 درصد از حجم عضله های بدنشان را از دست می دهند و متابولیسم کاهش پیدا می نماید به همین دلیل ورزش و مصرف کالری کمتر به منظور پیشگیری از چاقی در سلامت خانم ها بسیار مؤثر است.به خانم های در دهه سوم زندگی توصیه می گردد که به جای مصرف آرد سفید و شیرینی های قنادی از نان هایی که با آرد جو تهیه می شوند استفاده نمایند و مصرف شیرینی را به حداقل برسانند.خانم ها در سنین 30 تا 40 سالگی به منظور افزایش باروری باید مصرف پروتئین و فولیک اسید را در رژیم غذایی خود بگنجانند زیرا این دو ماده غذایی در بارداری و سلامت جنین بسیار تأثیر مثبتی دارد.

تضمین سلامتی خانم 40 تا 50 ساله با این رژیم غذایی

در سنین 40 تا 50 سالگی به دلیل اینکه به سنین یائسگی نزدیک می شوند باید به رژیم غذایی و ورزش اهمیت ویژه ای بدهند در این سن به خانم ها توصیه می گردد که مصرف فست فود و غذاهای سرخ شده را کاهش دهند.در دهه چهارم زندگی خانم ها باید مصرف برخی ویتامین ها مانند A، E و C را در رژیم غذایی خود بگنجانند زیرا این ویتامین ها از تحلیل رفتن سلول ها جلوگیری می نمایند و این ویتامین ها در موادغذایی چون سبزیجات با برگ ضخیم ، هویج، میوه های نارنجی رنگ، فلفل قرمز، میوه های جنگلی و سیب زمینی شیرین یافت می شوند.خانم ها در این رده سنی باید مصرف ویتامین D و کلسیم را مدنظر قرار دهند زیرا مقدار ویتامین D در بدن خانم ها در دهه 40 زندگی کاهش پیدا می نماید و خطر پوکی استخوان وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "خانم ها بخوانند؛ راز سلامتی و جوانی خانم های 20 تا 50 ساله با رژیم غذایی اختصاصی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خانم ها بخوانند؛ راز سلامتی و جوانی خانم های 20 تا 50 ساله با رژیم غذایی اختصاصی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید