رویکرد پارک سلامت زاهدان تسهیلگری و تبدیل ایده های نو به محصول است

به گزارش وبلاگ بلاگ پو، رئیس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: کوشش می کنیم به عنوان حلقه ای از زنجیره توسعه مالی مبتنی بر فناوری در جنوب شرق کشور منشاء اثر باشیم.

رویکرد پارک سلامت زاهدان تسهیلگری و تبدیل ایده های نو به محصول است

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، عاطفه صحرایی گفت: پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با هدف نهادینه سازی و توسعه تفکر فناورانه و اقتصاد دانش بنیان راه اندازی شده و می کوشد با تقویت واحدهای نوآور و فناور و تسهیل فرآیندهای زایشی در بخش های مختلف حوزه سلامت، نقش خود را به عنوان یک حامی و حلقه ای از زنجیره توسعه اقتصادی مبتنی بر فناوری ایفا نماید.

وی در مورد ضرورت ایجاد این اکوسیستم فناورانه در جنوب شرق کشور اعلام کرد: ظرفیت های فراوان سیستان و بلوچستان در حوزه های مختلف فناوری های مربوط به سلامت ایجاب می کرد ما با جدیت پیگیر دریافت مجوز راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت شویم که خوشبختانه در نهایت با اعتماد وزیر محترم بهداشت و حمایت و پیگیری استاندار و سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مجوز قطعی راه اندازی آن در استان از طرف وزارت بهداشت صادر شد.

رئیس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کرد: بی تردید راه اندازی و توسعه این فضا که فعالیت های درونی آن به طور تعیین جنبه تکنولوژیک دارد تا آکادمیک در محیطی مثل دانشگاه، علاوه بر اینکه از مهاجرت نخبگان و خروج ارز از کشور جلوگیری می نماید، می تواند در رشد و توسعه فناوری های خاص، استفاده از اکتشافات علمی تازه و تجاری سازی نتایج تحقیقات، یاری به خلق ثروت در جامعه به وسیله توسعه اقتصاد دانش بنیان و رونق کسب و کارهای کوچک و اشتغالزایی در استان نیز بسیار تاثیرگذار باشد.

صحرایی به مزایای حضور واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان اشاره و توضیح داد: از جمله مهم ترین مزایای استقرار در این پهنه علمی و فناورانه می توان به قرار گرفتن در محیطی تخصصی و همجواری با موسسات تحقیقاتی و واحدهای فناوری، کاهش قابل توجه هزینه های جاری شرکت ها، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و زیرساخت های مشترک، معافیت های اقتصادیاتی، عوارض گمرک و ... اشاره نمود.

وی اضافه نمود: مضاف بر این، واحدهای فعال در این مجموعه از حمایت و پشتیبانی دستگاه های متولی به ویژه معاونت علمی ریاست جمهوری و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز برخوردار خواهند بود.

صحرایی با تاکید بر اینکه رویکرد پارک سلامت زاهدان تسهیل نمایندگی و حمایت برای تبدیل ایده های نو به محصول است اظهار داشت: کلیه شرکت ها و مؤسسات حائز هویت حقوقی مستقل و ثبت شده که ایده، طرح، محصول و یا خدمت فناورانه و نوآورانه ای برای ارائه داشته باشند می توانند پس از طی مراحل پذیرش، از خدمات متنوع این مجموعه اعم از خدمات عمومی، اقتصادی و اعتباری، فنی و تخصصی، امکانات آزمایشگاهی، برنامه های مشاوره ای و آموزشی و ... استفاده نمایند.

وبلاگ بلاگ پو سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "رویکرد پارک سلامت زاهدان تسهیلگری و تبدیل ایده های نو به محصول است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رویکرد پارک سلامت زاهدان تسهیلگری و تبدیل ایده های نو به محصول است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید