معرفی تعدادی از جاذبه های دیدنی کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش وبلاگ بلاگ پو، خبرگزاری تسنیم/ این خبر پیرامون معرفی تعدادی از جاذبه های دیدنی کهگیلویه و بویراحمد برای شما نگارش شد.

معرفی تعدادی از جاذبه های دیدنی کهگیلویه و بویراحمد

در پهنه گسترده ایران زمین هنوز منطقه ها بسیاری هست که زیبائی ها و جاذبه های آن ناشناخته مانده که استان کهگیلویه و بویراحمد در زمره چنین منطقه های است.

کهگیلویه و بویراحمد سرزمین مردم ولایتمدار و شجاع، دیار کوهستان های سر به فلک کشیده و طبیعت بکر و دست نخورده و مردمانی به استواری دناست.

کهگیلویه و بویراحمد سرزمینی است که باید از نو شناخت و عظمت خلقت را در آن به نظاره نشست این استان با یک میلیون هکتار جنگل و مرتع، 20 درصد جنگل های حوزه زاگرس و 8 درصد جنگل های کشور را در خود جای داده است. کهگیلویه و بویراحمد از استانهای شاخص و پر آب کشور با حجم نزولات جوی سالانه نزدیک به 12 میلیارد متر مکعب و مقدار روان آبهای سطحی 8. 5 میلیارد متر مکعب و میانگین بارش سالانه 720 میلیمتر است.

این استان با فراوری روزانه بیش از 700 هزار بشکه نفت و فراوری ماهیانه بیش از یک میلیارد 550 میلیون متر مکعب گاز و یک هزار و 255 بشکه میعانات گازی و 900 میلیون تن انواع سنگ معدنی یکی از استان های مسعتد کشور در زمینه معدن زیرزمینی است. یکی دیگر از ظرفیت های کهگیلویه و بویراحمد برخورداری از میراث فرهنگی و گردشگری بی نظیر است.

تنگ تامرادی

تنگ تامرادی در 50 کیلومتری غرب یاسوج در راستا جاده دهستان سپیدار واقع شده و دارای آبشارهای زیبا و حوضچه های فراوان و خزه های زیباست.

بیشتر بخوانیدتنگ تامرادی یاسوج، دیدنی بکر در دل طبیعت

پیست اسکی کاکان

پیست اسکی کاکان در یکی از مناظق بکر کوهستانی یاسوج جنب منطقه آب نهر کاکان به فاصله 18 کیلومتری شهر یاسوج واقع شده و طول این پیست 600 متر و عرض آن هزار و 500 متر است.

تنگ گنجه ای

تنگ گنجه ای در دره ای میان کوههای سر به فلک کشیده و پوشیده از جنگل های تنومند بلوط و چنار که دره ای زیبا و سحرانگیز از خلقت بی انتهای پروردگار نقاشی نموده قرار گرفته و در فاصله 16 کیلومتری شمال شهر یاسوج در راستا جاده یاسوج به سی سخت واقع شده است.

آبشار یاسوج

آبشار یاسوج با ارتفاعی به طول 10 متر یکی از مهمترین جادبه های طبیعی و توریستی استان کهگیلویه و بویراحمد است در کنار این آبشار پارک جنگلی با امکانات اقامتی پذیرای گردشگران است. آبشار یاسوج در فاصله 3 کیلومتری شمال شهر یاسوج واقع شد.

امامزاده بی بی حکیمه خاتون

بقعه متبرکه امامزاده بی بی حکیمه خاتون دختر امام موسی کاظم(ع) و خواهر امام رضا(ع) در فاصله 95 کیلومتری جنوب غرب گچساران در مرز استان کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر واقع شده است.

روستای مارین

آنجا که طبیعت، فرهنگ و مذهب در هم پیوند خورده، روستایی زیبا شکل گرفته که نام مارین را بر آن گذاشته اند. روستای مارین در فاصله 40 کیلومتری شمال گچساران و از جاده ای فرعی که از کنار روستای دیل می گذرد، واقع شده است.

بیشتر بخوانیدروستای زیبای مارین | بهشت گمشده ای در جنوب سرزمین ایران

سد کوثر

سد کوثر در 60 کیلومتری شمال غرب شهر دوگنبدان در محل تنگ دوک بر روی رودخانه خیرآباد ساخته شده است. دریاچه سد کوثر به مکانی منحصر بفرد برای گردشگری و گذران تعطیلات آخر هفته در ساحل های آن تبدیل شده است.

چشمه بلقیس چرام

چشمه بلقیس چرام در فاصله 5 کیلومتری شهر چرام و در کنار روستای کره شهبازی وجود دارد و نزدیکی به کمپینگ در بیرون از باغ و ورزش شنا در حوض زیبای آن بخش های از جاذبه های دیدنی باغ کم نظیر جنوب کشور است.

بیشتر بخوانیدآشنایی با باغ چشمه بلقیس چرام در کهگیلویه و بویر احمد

چشمه میشی

چشمه میشی سحر انگیز و اسطوره ای به لحاظ موقعیت جغرافیایی در فاصله 5 کیلومتری شمال شرقی شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا واقع شده که در مرز غربی منظقه حفاظت شده دنا قرار گرفته است و از ارتفاعات دنای سربلند سرچشمه می گیرد. در اسطوره ها آمد که کیخسرو به امید اهورامزدا در این چشمه سر و تن بشست و در غاری آرامید.

بیشتر بخوانیدچشمه میشی | زیباترین مقصد گردشگری سی سخت

دریاچه کوه گل

دریاچه کوه گل در فاصله 6 کیلومتری ضلع شرقی شهر توریستی سی سخت و در یک کیلومتری اردوگاه تفریحی کوه گل واقع شده است و یکی از مجذوب کننده ترین و زیبا ترین جاذبه های گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد است.

شهر تاریخی دهدشت

براساس منابع جغرافیایی قرن چهارم هجری، ناحیه ای که امروز به دهدشت معروف است ظاهرا نام بلاد شاپور داشته که از سابقه بسیار طولانی برخوردار است. معروفیت اصلی دهدشت در عهد صفویه بوده که بناهای به جا مانده کاملا موید این اشتهار و رونق است.

آبشار کمر دوغ

آبشار کمر دوغ در فاصله 15 کیلومتری شرق شهرقلعه رئیسی و در کنار روستای کمردوغ واقع شده و بواسطه آب سفید رنگش به کمر دوغ معروف شده است.

دریاچه برم الوان

دریاچه برم الوان در شهرستان بهمئی در قسمت سر آسیاب یوسفی و حدود 40 کیلومتری شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی واقع شده است. مساحت آن 15 هکتار و ارتفاع آن از سطح دریا 1100 متر، عمق آن حداقل 21 و حداکثر 30 متر است.

منطقه گردشگری شلال دان

در راستا جاده باشت به شیراز و حدود 5 کیلومتری شهرستان باشت و نزدیک روستای تاریخی خان احمد واقع شد. این منطقه با طبیعت زیبا و دل انگیزش با پوشش گیاهی جنگلی وسیع از تپه ماهور ها و دره های زیبایی تشکیل شده است.

منبع: همگردی

به "معرفی تعدادی از جاذبه های دیدنی کهگیلویه و بویراحمد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی تعدادی از جاذبه های دیدنی کهگیلویه و بویراحمد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید