واکنش ماهاتیر محمد به اسلام ستیزی ماکرون
به گزارش وبلاگ بلاگ پو، نخست وزیر سابق مالزی با اشاره به قتل های عام های فرانسه در گذشته، در صحفه توئیتر خود نوشت که مسلمان ها حق دارند عصبانی باشند و فرانسوی ها را تنبیه نمایند.

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ بلاگ پو، ماهاتیر محمد با تاکید بر اینکه به آزادی بیان اعتقاد دارد، گفت اما نباید از آن برای بی حرمتی به دیگران استفاده کرد.
این اظهارات نخست وزیر سابق مالزی پس از آن مطرح شد که که روز پنجشنبه به دنبال حمله با چاقو در نزدیکی کلیسایی در شهر نیس فرانسه 3 نفر کشته و چندین نفر دیگر زخمی شده اند.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی وبلاگ بلاگ پو بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال اینستاگرامی وبلاگ بلاگ پو بخوانید. (کلیک کنید)
ماهاتیر محمد با اشاره به قتل های عام های فرانسه در گذشته، در صحفه توئیتر خود نوشت که مسلمان ها حق دارند عصبانی باشند و فرانسوی ها را تنبیه نمایند.
توئیتر این توئیت ماهاتیر محمد را به دلیل آنچه نقض قوانین خود خوانده است، حذف کرد.
نخست وزیر سابق مالزی همچنین امانوئل مhکرون را فردی بسیار مبتدی توصیف کرد.
وی اضافه نمود : فرانسوی ها به شهروندان خود باید احترام به احساسات دیگران را یاد دهند. چون آنها به خاطر اقدام یک فرد عصبانی، همه مسلمانان و مذهب مسلمانان را متهم می نمایند، مسلمانان حق دارند فرانسوی ها را تنبیه نمایند. تحریم، جبران کارهای بدی را نمی کند که فرانسوی ها در طول سال ها انجام داده اند.
منبع: خبرگزاری تسنیم